Köp en aktiveringskod:
Köp en aktiveringskod.Använd en Aktiveringskod
ANVÄND EN AKTIVERINGSKOD


Obs!
Om du har tappat bort eller glömt ditt användarnamn, eller om du har andra frågor om turvasiru.fi-sidorna, ta kontakt per e-post: info(*)turvasiru.fi


Turvasiru.fi

Om husdjuret försvinner, rymmer eller blir stulet är det en mardröm för ägaren. På samma sätt lider djuret enormt, om det blir åtskilt från sin ägare. Turvasiru.fi-nättjänsten hjälper både ägaren och husdjuret att hitta varandra, dygnet runt alla dagar i året. Turvasiru hämtar hem den försvunna kamraten!

När man registrerar ett ID-märkt husdjur i Turvasiru-nättjänsten, får husdjuret den bästa möjliga säkerheten. Om ett husdjur som finns i Turvasiru-tjänsten försvinner från sin ägare, kan veterinärer, djurskydd och andra organisationer som är medlemmar av Turvasiru-tjänsten omedelbart kontakta ägaren. Ägarens uppgifter ses ej av någon av dessa parter. Kontakt med ägaren sker via internet blankett.

Med hjälp av Turvasiru kan ett hemlöst djur hitta hem igen från ett äventyr som på så sätt kan sluta lyckligt.

Turvasiru.fi är en helt finsk programvaruprodukt. Vi strävar till att vara en av de ledande organisationerna som förbättrar djurens säkerhet.


Uppdatera alltid dina kontaktuppgifter i Turvasiru.fi-tjänsten

När man ansluter sig till Turvasiru-tjänsten får man ett personligt användarnamn och lösenord, med vilka man när som helst via internet kan kontrollera och ändra kontaktuppgifterna som finns i tjänstens register.

Att ansluta sig till tjänsten fungerar i stora drag så här: Först köper man en aktiveringskod från nätnutiken, som man sedan skriver in på turvasiru.fi-sidorna. Djurets information fylls i på nätblanketten och på samma gång skapar man ett användarnamn till tjänsten.

Om det uppstår problem med att ansluta sig till tjänsten eller om den inte fungerar problemfritt, skicka gärna ett meddelande med följande uppgifter: numret på mikrochipet, djurets namn och ägarens uppgifter. På så sätt kan vi ge snabbare service, i och med att vi omedelbart kan göra någonting. Ta kontakt per e-post: infoturvasiru.fi


Kontrollera här om ditt husdjurs chipnummer finns i vår databas

Hur ansluter jag mitt ID-märkta husdjur till Turvasiru-tjänsten?

Du kan ansluta dig till Turvasiru genom att köpa en aktiveringskod för tjänsten från vår NÄTBUTIK.

Registreringen kostar 20 euro / husdjur. När du köper en aktiveringskod stöder du också djurskyddsverksamhet.

När ni har betalat inköpet och fått aktiveringskoden per e-post, kan ni logga in i Turvasiru-tjänsten.

Genom att skriva in aktiveringskoden kan du fylla i husdjurets uppgifter i Turvasiru-tjänsten.

Du kan skriva in koden och kontrollnumret du fått: VIA DEN HÄR LINKEN


Turvasiru.fiLogga in

Husdjurs ägare
 användarnamn:
 lösenord:
GLÖMT DITT LÖSENORD?

Organisationer
 användarnamn:
 lösenord:

Sponsorer
Partners