Köp en aktiveringskod:
Köp en aktiveringskod.Använd en Aktiveringskod
ANVÄND EN AKTIVERINGSKOD


Obs!
Om du har tappat bort eller glömt ditt användarnamn, eller om du har andra frågor om turvasiru.fi-sidorna, ta kontakt per e-post: info(*)turvasiru.fi


Frågor och svar

Fungerar tjänsten alltid?

Ja. Tjänsten fungerar på internet 24/7, alltså klockan runt – alla dagar i året. Tjänsten utvecklas och upprätthålls av: AniMore.

Varför skulle jag ID-märka mitt husdjur?

Med hjälp av ett mikrochip kan ett försvunnet husdjur hitta hem igen och ett spännande äventyr kan sluta lyckligt. För att djuret skall hitta hem igen är det väldigt viktigt att ett ID-märkt husdjur läggs in i Turvasiru-tjänsten.

Vad är ett Säkerhetschip?

Vilket chip som helst kan vara ett säkerhetschip! Ett mikrochip är ett ID-chip med ett unikt ID-nummer, som läggs in under djurets hud på samma sätt som en vaccination. Turvasiru-tjänsten är ett register, tillgängligt via internet, dit alla ID-märkta husdjur kan läggas.

Vad kostar det att ansluta sig?

Att registrera ett ID-märkt husdjur i Turvasiru-tjänsten kostar djurets ägare 20 euro/husdjur.

Kan tatuerade katter läggas in i Turvasiru-registret?

Tatuerade ID-nummer kan inte märkas i turvasiru-databasen. Endast djur med mikrochip fungerar i vårt system.

Hur får man bort ett avlidet husdjur från Turvasiru-registret?

Man kan logga in i Turvasiru-tjänsten med sitt eget användarnamn och skriva in tidpunkten då husdjuret avlidit. Användarnamnet hålls kvar i Turvasiru-tjänsten så att man t.ex. kan upprätthålla ett nytt husdjurs uppgifter med samma användarnamn.

Hur registrerar jag ett nytt husdjur i tjänsten?

I Turvasiru-nätbutiken kan du köpa aktiveringskoder som du kan använda för att lägga till ett nytt husdjur. När du fått aktiveringskoden, och använder sidan för första gången, välj "ANVÄND AKTIVERINGSKOD"-punkten. Om du redan har ett eget användarnamn och lösenord för turvasiru.fi-sidorna, logga in och välj därefter ”LÄGG TILL ETT DJUR”.

Hur ändrar jag mina egna uppgifter?

När du har loggat in, ser du ditt namn i övre vänstra hörnet. Klicka på namnet så kan du ändra dina egna uppgifter. Den här vägen kan du också byta lösenordet.

Hur ändrar jag på vilket språk tjänsten fungerar för mig?

Logga in och ändra språket under dina egna inställningar. Det språket är det som används alltid när du loggar in på tjänsten. För att ändra dina egna inställningar, klicka på ditt namn i övre vänstra hörnet.

 Logga in

Husdjurs ägare
 användarnamn:
 lösenord:
GLÖMT DITT LÖSENORD?

Organisationer
 användarnamn:
 lösenord:

Sponsorer
Partners