Tämä sivusto käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Liity palveluun

Hanki aktivointikoodi:
Osta aktivointikoodi.Lisää lemmikki tietokantaan:

Käytä aktivointikoodi
KÄYTÄ AKTIVOINTIKOODI


Huom!
Jos tunnukset ovat hukassa tai tulee muuta kysyttävää turvasiru.fi sivustosta, ota yhteyttä sähköpostiimme: info(*)turvasiru.fi


Kysyttyä

Toimiiko palvelu aina?

Kyllä. Palvelu toimii internetissä 24/7, eli kellon ympäri – vuoden jokaisena päivänä. Palvelua kehittää ja ylläpitää AniMore.

Miksi laittaisin mikrosirun lemmikilleni?

Mikrosirun avulla kadonnut eläin löytää tiensä takaisin kotiin ja jännittävä seikkailu voi päättyä onnellisesti. Lemmikin löytymisen kannalta on erittäin tärkeää että mikrosirutettu lemmikki lisätään Turvasiru-palveluun.

Mikä on Turvasiru?

Mikä tahansa mikrosiru voi olla turvasiru! Mikrosiru on eläimen ihon alle rokotuksen tapaan laitettava tunnistesiru, johon on tallennettu eläimen oma yksilöllinen tunnusnumero. Turvasiru-palvelu on internetissä toimiva rekisteri, jonne kaikki sirutetut lemmikit voidaan laittaa.

Mitä liittyminen maksaa?

Sirutetun lemmikin rekisteröiminen Turvasiru-ohjelmaan maksaa omistajalleen 20 euroa/lemmikki.

Voiko tatuoituja kissoja merkitä Turvasiru-rekisteriin?

Tatuointitunnuksia ei voi merkitä turvasiru-tietokantaan. Ainostaan mikrosirutetut lemmikit toimivat järjestelmässämme.

Miten kuolleen lemmikin saa poistettua Turvasiru-rekisteristä?

Turvasiru-ohjelmaan voi kirjautua omilla tunnuksilla ja merkitä lemmikin kuolinajan. Käyttäjätunnukset säilyvät Turvasiru-palvelussa jolloin esim. uuden eläimen tietoja voi ylläpitää samoilla tunnuksilla.

Kuinka siirrän lemmikin uudelle käyttäjälle?

Lähetä lemmikin UUDEN KÄYTTÄJÄN nimi ja sähköpostiosoite, infoturvasiru.fi-osoitteeseen sekä kerro mikä on siirrettävän lemmikin sirunumero. Hoidamme lemmikin tietojen siirron puolestasi.

Kuinka rekisteröin uuden lemmikin palveluun?

Turvasiru-verkkokaupasta voi ostaa aktivointitunnukset jolla lemmikin voi liittää palveluun. Aktivointikoodien saavuttua, ensimmäisellä kirjaantumiskerralla, valitaan "KÄYTÄ AKTIVOINTIKOODI"-kohta. Jos sinulla on jo olemassa oma tunnus ja salasana turvasiru.fi sivuille, kirjaudu omilla tunnuksilla sisään ja tämän jälkeen valitse "ELÄIMEN LISÄYS".

Kuinka muutan omia henkilötietojani?

Kirjauduttuasi sisään, vasemmassa yläkulmassa näet nimesi. Klikkaamalla omaa nimeäsi ja pääset muokkaamaan omia tietojasi. Myös salasanan vaihto onnistuu tätä kautta.

Kuinka muutan oman oletuskielen jolla palvelu toimii?

Kirjaudu sisään ja muuta omista asetuksistasi kieli. Valitsemasi kieli on oletuskieli, jota käytetään aina kun kirjaudut palveluun. Omat asetukset löytyvät vasemmasta yläkulmasta, omaa nimeä klikkaamalla.

 Kirjautuminen

Lemmikin omistajat
 käyttäjätunnus:
 salasana:
UNOHTUIKO SALASANA?

Organisaatiot
 käyttäjätunnus:
 salasana:

Sponsorit
Kumppanit